Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Az énekesnő ezzel az ultra-szexi latexruhával tette sarokba az internetet: „Ne beszélj hozzám”

Ismét csak ámulhatunk és bámulhatunk magunk elé, hogy a világhíres énekesnő milyen csinos, szexi és vonzó. Megpróbáljuk összeszedni a gondolatunkat, de nem lesz egyszerű.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ismét csak ámulhatunk és bámulhatunk magunk elé, hogy a világhíres énekesnő milyen csinos, szexi és vonzó. Megpróbáljuk összeszedni a gondolatunkat, de nem lesz egyszerű.

Nem egyszerű, mivel a sztárok rendre gondoskodnak arról, hogy legyen pár másodperc kihagyásunk, és némi szívritmuszavarunk… A hölgyek különösen erősek ebben, és hétről hétre azt kell mondjuk, hogy nem kell csalódnunk. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Hála a divatnak, szinte egy végtelen paletta áll a sztárok rendelkezésére, akiket gyakorlatilag soha nem láthatjuk ugyanabban a ruhában. Ennek van jó és rossz oldala is. Jó, mert mindig valami mást mutatnak, és rossz, hiszen néha ismét megnéznénk őket abban a szettben…

Ha létezik a világsztárok között prémiumkategória, akkor Nicole Scherzinger az, egy igazi Ferrari! Akárcsak az olasz márka, az énekesnő is kortalan, brutálisan jól néz ki, és úgy tűnik, mindig képes magasabbra helyezni a lécet.

Amikor valaki úgy néz ki, mint Nicole, nem túl nehéz ezt megtenni. Minden ruhadarab álomszerűen feszül rajta, és közben a pulzusunk is problémákat okoz, amikor meglátjuk az ehhez hasonló összeállításokban.

Ezúttal a latex mellett tette le a voksát. A merész és mély dekoltázsa most sem maradhatott el, miközben a nyaklánca úgy veszik el a rengetegben, mint egy édességmániás a világ legnagyobb édességboltjában. A maszk pedig páratlan, rajta a felirattal. „Ne beszélj hozzám.”

Dér Heni párjánál felment a pumpa: „Fejezd már be!”

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.