Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Dér Heni párjánál felment a pumpa: „Fejezd már be!”

A Nyerő Párosból Heni és Gergő sem volt túlzottan boldog a legutóbbi játék végeredményekor, amiben Zsaniék például nagyon jól tejesítettek.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A Nyerő Párosból Heni és Gergő sem volt túlzottan boldog a legutóbbi játék végeredményekor, amiben Zsaniék például nagyon jól tejesítettek.

Ők voltak azok a pár, akik a kiesésüket követően visszatérhettek a villába. Ez pedig nagyon rossz hír volt Heniék számára, akik köztudottan nincsenek túl közel hozzájuk, és ezzel egy újabb erősebb riválist kaptak. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A két pár szinte biztosan nem lesznek egymás szövetségesei, és a legutóbbi adásban is érezhető volt az ellentét közöttük. Egy újabb játék, amiben Heniék jobban is teljesíthettek volna, különösen a rivális duóval szemben.

Ez pedig kissé bosszantotta őket, főleg Henit, aki hangot is adott ennek. Főként az zavarta, hogy megint egy olyan játékban maradtak alul, ami kevésbé szólt az erőről, az ügyességről, és ez még igen sokba kerülhet számukra.

Heni és Gergő az ágyban beszélgettek a játékról, a stratégiáról és a helyzetről. Gergőnél fel is ment a pumpa, és őszintén kimondta a véleményét a párjának, akit nemrég jegyzett el. „Nem értem már megint, hogy miért kell ezt! Fejezd már be!”

Baukó Évét ismét kiakasztották: „Pacekba megmondom mindenkinek a véleményemet”