Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,91 Ft
Euró
395,73 Ft
Font
468,43 Ft
Bitcoin
66,016 $

A Nyerő Páros eddigi legőszintébb és legszebb szerelemi vallomása a villából

Máté és Kíra nagyon fontosak egymásnak, de mégis egy nyitott kapcsolat az övék, ami sokak számára meghaladta az ingerküszöböt.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Máté és Kíra nagyon fontosak egymásnak, de mégis egy nyitott kapcsolat az övék, ami sokak számára meghaladta az ingerküszöböt.

Máté és Kíra azonban nyíltan vállalja mindezt. A Nyerő Páros ideje alatt őszintén beszéltek a döntésükről, miközben számukra az a legfontosabb, hogy továbbra is együtt vannak, fontosak egymásnak. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az RTL adásainak ideje alatt igen könnyen levehető volt, hogy az évtizedek alatt mérhetetlenül összecsiszolódtak, és szinte mindenben ugyanaz a véleményük. Ez is egy olyan pont lehet, ami összetartja őket.

Ugyanakkor időről időre felvetődik az a kérdés, mi történik, ha jön valaki, aki végleg elrabolja a pár egyik tagjának szívét… A kamerák előtt is voltak mélyebb beszélgetéseik, és egymással különösen őszinték próbálnak lenni.

Máté elmondta a kedvesének, hogy „állandó féltésben” van, de ez az, amit táplálja a szerelmet iránt. A színész szereti ezt a napi küzdelmet, és nem döntene másképpen, ha megtehetné. „Minden pillanatban úgy érzem, hogy elveszíthetlek.”

Máté annyira őszinte volt, hogy még a könnyei is kicsordultak, és azt mondta, nem tudna a szerelme nélkül élni. Kíra türelemmel hallgatta végig párja mondandóját, aki dicsérettel illette őt, mert remekül teljesít a játékban, és megvan az esélyük arra, hogy nyerjenek.