Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

Kissé hihetetlen Opitz Barbi kiesése a Sztárban sztárból: így reagált az énekesnő

A vasárnapi élő adás előtt egy centet sem tettünk volna arra, hogy Opitz Barbi lesz a kieső, de egy rosszabb teljesítmény elegendő volt ahhoz, hogy elköszönjenek tőle.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A vasárnapi élő adás előtt egy centet sem tettünk volna arra, hogy Opitz Barbi lesz a kieső, de egy rosszabb teljesítmény elegendő volt ahhoz, hogy elköszönjenek tőle.

Opitz Barbi rendre nagyon jó kritikákat kapott a Sztárban sztár műsoraiban, és úgy tűnt, ő lehet a szinte tökéletes Tóth Andi legnagyobb riválisa. Andi ezúttal is szenzációsan teljesített, talán ismét övé volt a legjobb produkció, addig Barbi csalódást okozhatott a nézőknek. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A zsűri sem volt elragadtatva attól, amit látott, mert ugyan a hang megvolt, Barbi egyszerűen nem tudta visszaadni Horváth Tamás nagyon vidám, mosolygós karakterét, amit külön kiemeltek az értékeléskor. Ezzel pedig a nézők kezébe adták a sorsát, aki Miss Mood mellett állhatott a kiesőzónában.

Barbi természetesen csalódott, szomorú a kiesése miatt, mivel megszerette a műsort, és élvezte a kihívásokat. Ugyanakkor nagyon hálás a lehetőségért, és voltak igazán jó teljesítményei is. „Mindenkinek ki kell esnie egyszer.” – mondta.

A 7 hét alatt Barbi sok új arcát mutathatta meg, és szerinte ez volt az egyik legjobb dolog a műsorban. A show miatt sok fellépését mondta le az énekesnő, mivel többségében a hétvégére voltak kiírva számára ezek az események. Ő azonban a pihenést választotta, de most visszatérhet a régi életéhez.

Ha egy tökéletes nőt keresel, akkor ő az… Igazi „atombomba”