Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,63 Ft
Euró
385,13 Ft
Font
450,71 Ft
Bitcoin
71,083 $

Ha egy tökéletes nőt keresel, akkor ő az… Igazi „atombomba”

A sztárok világából mindig könnyebb meríteni, hiszek ők azok, akik igazán előtérben vannak, és közben bombasztikus formákkal állnak elő.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A sztárok világából mindig könnyebb meríteni, hiszek ők azok, akik igazán előtérben vannak, és közben bombasztikus formákkal állnak elő.

Az ember egy érdekes faj, mert javarészt a hibákat emeli ki, így sokszor inkább a negatívumokra koncentrál. Nincs ez másképp egy test esetében sem, és hajlamosak vagyunk a hibákat észrevenni, és azokra helyezni a hangsúlyt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Ezek a „hibák” azonban sokszor relatívak, mert lehetséges, hogy egyeseknél pontosan egy nagyobb comb, vagy fenék az, ami igazán meggyőző. Erősen szubjektív, hogy mit tartunk tökéletesnek, ami ebben a formában talán nem is létezik.

Ugyanakkor a nagy átlagot tekintve találhatunk „tökéletes” nőket, akik többségében megőrjítik a férfiakat, és egy másodperc alatt lázba hozzák őket. Sokszor világsztárokról beszélünk, akiknek több idejük van magukra.

Nicole Scherzinger még a szexi és a szép nők között is kiemelkedő, aki egykor éveken át volt Lewis Hamilton párja. Ez a kapcsolat azonban nagyon nem működött, és hosszú hónapok teltek úgy el, hogy a felek küszködtek egymás mellett.

Azóta rátalált a boldogság az énekesnőre, és egészen elképesztő formában van. Ez a kép is ezt bizonyítja: tökéletes beállás, tökéletes bőr, tökéletes smink, tökéletes száj… Azok a combok, azok a formák… Ismét magasra tette a lécet Nicole!

Puskás Peti „történelmet írt”: itt most valójában mit szeretett volna? (videó)

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.