Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,71 Ft
Euró
387,46 Ft
Font
450,61 Ft
Bitcoin
61,281 $

Egy ideig még ingyenesen tölthető a Child of Light nevű kiváló RPG

Az Ubisoft is megpróbál hozzájárulni, hogy ne unatkozz az izoláció ideje alatt: ingyenessé tette a Child of Light nevű játékát, aminek letöltéséhez mindösszesen a Uplay-re van szükséged, és máris hozzájuthatsz a saját példányodhoz belőle.

Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha hozzáértő vagy, itt-ott tudsz találni olyan játékot időnként, ami le tud kötni. A múlt hét ilyen tekintetben egy szerencsés hét volt a játékosok számára, ingyenes játékok áradatát hozta a világnak. Annak érdekében, hogy az emberek hangulatát javítsák, amíg bent ragadtak, több platformon számtalan ingyenes digitális játékot dobott piacra, a legtöbbet PC-re.

Az Ubisoft is beszáll ebbe a trendbe, és kiadja a saját maga ingyenes játékát, ugyanis egészen március 28-ig mindenféle díjfizetés nélkül elérhetővé válik a Child of Light a Uplay felületén. Ha már egyszer letöltöd a játékot, akkor a tiéd, az ingyenesség lejártával nem veszted el. Aki nem ismerné, a Uplay egy olyan alkalmazás, ami a Ubisoft PC játékainak elindításához szükséges. Soron kívül Hétfőtől indul az előszezoni menetrend, több vonatot biztosít a MÁV a Balatonhoz

A Child of Light egy RPG típusú játék, amit 2014-ben dobtak a piacra. Aurora hercegnő kalandjait követi a történet, aki egyik éjszaka elalszik az ágyában, de már többet nem ébred fel, gyászban és bánatban hagyva az apját és a királyság hercegét. Ellenben Aurora egy másik helyen ugyan, de felébred: egy fantázia földön, amit Lemuriaként ismerünk, ahol megtudja, hogy a napot, a csillagokat és a holdat ellopták az Éj Királynőjétől.

A Child of Light több fordulóból álló harcokat foglal magában, ahol Aurora támadhat, bájitalokat fogyaszthat, és pajzs használatával védekezhet is, emellett segítőket gyűjthet magának, hogy a kalandja során segítsenek neki. A legértékesebb támogatás Igniculustól jön, aki fő segítőtársa lesz az útja során, és aki meg tudja vakítani az ellenségeit, miközben gyógyító gömböket is tud gyűjteni.

Habár már nem mai játék, de a Child of Light egy olyan utazásra visz el, amit nem érdemes kihagyni, főleg úgy, hogy most teljesen ingyenes. A GameSpot áttekintőjen 10-ből 8 pontos értékelést kapott az aranyosan komor hangulata, a gyönyörű zenéje és az éles küzdelmei miatt.

Tom McShea játékkritikus a következőket írta róla: „A Child of Light egy emlékezetes kaland. Amint elfogadtam azt a szomorúságot, ami minden elemét átitatja a történetnek, közelebb nőtt a szívemhez. Nagyon jók a harci részek is, de nem ez az, amitől a Child of Light kiemelkedik a többi közül. Inkább azért, mert lenyűgöző, hogy milyen jól érzi magát a saját komorságában. Kevés játék meri felfedezni azt a tömör fájdalmat, ami elvarázsolja a játékosokat Aurora kalandjai során. A Child of Light egy gyönyörűen kivitelezett, bánatos kaland, és nagyon boldog vagyok, hogy ez a játék létezik.”

Normál esetben körülbelül 15 dollárba kerül a játék, viszont a Child of Light az elkövetkezendő néhány napban ingyenesen lesz a virtuális polcokon, szóval mindenkinek érdemes legalább kipróbálnia ezt a gyönyörű kalandot, ha lehetősége nyílik rá.

Véletlen felfedezés hozhatja el a szuperakkumulátorok rég várt korszakát

Mindent megváltoztathatnak az új fejlesztésű kondenzátorok.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.