Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Csúszik az új Jurassic World film bemutatója is

A koronavírus-járvány miatt úgy döntött a forgalmazó, hogy a film jövő évre tervezett premierjét csak 2022-ben tartják majd meg.

Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A koronavírus-járvány miatt úgy döntött a forgalmazó, hogy a film jövő évre tervezett premierjét csak 2022-ben tartják majd meg.

Egy évvel elhalasztja a Jurassic Park: Világuralom című film bemutatóját a Universal Pictures, így 2022. június 10-én kerül az amerikai mozikba. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A halasztást Colin Trevorrow, a sci-fi rendezője jelentette be a Twitteren, ezzel együtt bemutatta a film első poszterét is, mely az 1993-as kasszasiker első részét idézi meg.

„Az elmúlt három hónapban különleges csapattal dolgoztam együtt egy olyan filmen, melyet alig várunk, hogy megoszthassunk a világgal. Még akkor is, ha még egy kicsit tovább kell várni, megéri. Addig is maradjatok egészségesek és vigyázzatok egymásra” -írta Trevorrow a posztjában.

A Jurassic Park: Világuralom forgatását márciusban leállították a koronavírus-járvány miatt, majd ez volt az első nagy film, melynek folytatták a munkálatait. A stúdió mindent megtett azért, hogy vírusmentes maradhasson a forgatás: folyamatos teszteléseket és hőmérsékletméréseket végeztek, a stábot izolálták egy hotelben a munka idejére.

Az intézkedések költsége eléri az ötmillió dollárt (másfél milliárd forint) is az egyik bennfentes szerint. A film még nem készült el teljesen, de egyes források szerint nagyjából három héten belül befejeződnek a munkák – írja a Variety.com.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

A Jurassic Park: Világuralom a 27 éves franchise hatodik filmje, a főszerepekben ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz látható. Csatlakozott hozzájuk Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

Korábban többek között az új Dűne, a szintén új Batman-film és a Matrix 4 csúsztatását is bejelentették.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.