Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

A koronavírus miatt már a parlamentben is kötelezővé vált a maszkviselés Németországban

Egy újabb parlamentben döntöttek úgy, hogy kötelezővé teszik a maszkviselést, miután a számok egyre nagyobbak a második hullám miatt, és a politikusok is érintettek ebben.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Egy újabb parlamentben döntöttek úgy, hogy kötelezővé teszik a maszkviselést, miután a számok egyre nagyobbak a második hullám miatt, és a politikusok is érintettek ebben.

Németország is igyekszik lassítani a koronavírus második hullámának gyorsabb terjedését, ami egyre több korlátozást von maga után a fertőzöttek és a halottak miatt. Emiatt most már a német parlamentben is kötelezővé vált a maszk viselése. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Azok, akik a plenáris termekben és a konferenciatermekben ülnek, levehetik a maszkjukat, ha legalább 1.5 méterre vannak más emberektől. A plenáris terem mikrofonjának használata miatt is eltávolítható a maszk.

https://liner.hu/csatlakozz-a-liner-hu-szerkesztoi-csapatahoz/

A német parlament a berlini Mitte kerületben található. Hétfőn a kerületet az ország fertőző betegségekkel foglalkozó ügynöksége kockázati területként jelölte meg, miután 100 000 lakosra már több mint 50 COVID-19 beteget regisztrálnak – jelentette a CNN.

Nincs ok az aggodalomra a lélegeztetőgépek kezelése miatt Magyarországon

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.