Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ahogy csak ritkábban láthatjuk Dallos Bogit

A fiatal énekesnő és televíziós egy igen boldog időszakot élhet meg, miután nagyon szerelmes. Az arcára vannak írva ezek a szép érzések.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A fiatal énekesnő és televíziós egy igen boldog időszakot élhet meg, miután nagyon szerelmes. Az arcára vannak írva ezek a szép érzések.

Dallos Bogiban személyében egy nagyon mély és őszinte érzésű embert ismerhettünk meg. A Nyerő Párosban sok dolgot tudhattunk meg róla, és ne feledjük, még mindig játékban van a párjával, Petivel, akivel esélyesek lehetnek a győzelemre. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egy nagyon cuki pár, és hiába a nagyobb korkülönbség, egy rendkívül jó duót alkotnak ők ketten együtt. Nem lehet őket nem kedvelni, és „cukiságbombaként” jelennek meg mindenhol, bárhol is járjanak.

Az énekesnő számára nagyon jót tett ez a nagyobb ismertség, mivel remek lehetőségeket kap, miközben jobban meg tudja mutatni magát az embereknek, azt, hogy milyen nő is valójában. Mindez az X-Faktorban vette kezdetét.

Bogi emellett egy vonzó, csinos nő is, aki szereti a laza viseleteket, de az igazán elegáns ruhadarabok is jól állnak számára. A legtöbb alkalommal azonban lazábban láthatjuk őt, főként a Nyerő Párosban az RTL-en.

A szépség ezúttal egy lengébb szerelésben jelentkezett be, hatalmas mosollyal az arcán, mint amihez már hozzászokhattunk. Egy igazán boldog és pozitív karakter, aki azonban könnyen el tud érzékenyülni.

Kim Kardashian is ledobta az atomot ezekkel a küllőkkel…