Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,96 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,012 $

Rúzsa Magdi egy szimpla szelfivel is mosolyra fakaszt

A mindig csinos, szép és szexi énekesnő egy igazi díva, aki képes helyén kezelni a dolgokat, miközben újra és újra meglepetést okoz.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A mindig csinos, szép és szexi énekesnő egy igazi díva, aki képes helyén kezelni a dolgokat, miközben újra és újra meglepetést okoz.

Egy ilyen karaktertől ez valahol elvárható, de csak kevesen tudják hozni azt a szintet, mint amit Rúzsa Magdi. Általában a könnyed, érzelmesebb számokat szoktuk meg tőle, amik nagyon erős mondanivalóval bírnak. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Manapság ez már lassan „hiánycikk”, emiatt is különleges, ha Magdi koncertjein foglalsz helyet, ahol garantáltan jól fogsz szórakozni. A mindig 110%-ban izzó énekesnő tele van energiával, és közben folyamatosan alkot.

Legutóbb valóban meglepett bennünket az „1 x fent 1 x lent” című számával, mivel ritka, amikor egy ennyire pörgős számot készít. Magdi nem okozott csalódást, és a nemrég bemutatott klip már lassan 200 000 megtekintésnél jár.

Magdi szenzációs a klipben, és látszik, hogy minden másodpercét élvezte a forgatásnak. Ezzel együtt ugyanúgy megvan a mondanivalója, mint a többi számának, csak épp egyszerűbb, pörgősebb formában.

Magdi ezúttal egy kedves, aranyos szelfivel köszönt be. A könnyed smink, és a kedves mosoly mindenkiben jó energiákat ébreszt így a hétvége előtt. Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy mi kötődik a poszthoz, olvassátok el bátran!