Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,86 Ft
Euró
392,06 Ft
Font
458,42 Ft
Bitcoin
62,498 $

Dallos Bogi bombázóként jelent meg a színpadon: micsoda test!

Erre még Dallos Bogi is büszke lehetett, aki láthatóan nagyon jól érezte magát a környezetben, és végül jó eredményt ért el a párjával.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Erre még Dallos Bogi is büszke lehetett, aki láthatóan nagyon jól érezte magát a környezetben, és végül jó eredményt ért el a párjával.

Az RTL egyik legnépszerűbb műsora, a „Nyerőpáros” legutóbbi adása is tartogatott pár érdekes és látványos jelenetet. A még versenyben lévő párok női tagjai számára szépségversenyt rendeztek, ami persze sok vitát is váltott ki. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Voltak, akik azonnal taktikai döntéseket hoztak, és nem feltétlen a külső alapján döntöttek. Fogalmazzunk úgy, hogy az arcokra voltak írva a kellemetlenebb helyzetek, és egyesek inkább nem hagyták szó nélkül a dolgot.

Dallos Bogi nagyon jól érezte magát a Puskás Peti által választott szettekben, és csak úgy „pörgött” a kifutón, amit szinte teljesen betöltött. Nem mindenki értékelte ezt olyan magas szinten, és a végeredmény is messze mást mutatott, mint amire számítani lehetett volna.

Bogi azonban nemigazán foglalkozott ezzel, és mindent beleadott. Tele volt energiával, és nem kérdés, hogy az ő „produkciója” volt a leglátványosabb és legemlékezetesebb. Néha mintha csak egy szupermodell ment volna a kifutón…

Alább több videós anyagot is találhattok, amiket Bogi osztott meg a hivatalos Instagram oldalán keresztül. Vasvári Vivien, Magyarország egyik leghíresebb modellje is díjazta a látottakat. Peti is büszke lehet a barátnőjére!

Hajdú Péter semmit sem zár ki, és semmit sem erőltet: a nagy eljegyzés!

Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány Bőnyben

Friss információk láttak napvilágot a meghökkentő esetről.