Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Tolvai Reni jött, látott és győzött: na milyen?

A magyar énekesnő rendre a minőségi megjelenést helyezi előtérbe, és ez mos sem volt másképp. Igen magasra tett a lécet, hangilag is.

Kult

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar énekesnő rendre a minőségi megjelenést helyezi előtérbe, és ez mos sem volt másképp. Igen magasra tett a lécet, hangilag is.

Fülbemászó, angyali dallal tért vissza Tolvai Reni. A csodálatos hangú énekesnő legújabb szerzeménye egy szerelmi háromszög vívódásait mutatja be, ahol a nő nem tud választani két férfi között. Mindkettőben mást szeret és azt érzi, egyiket sem tudja elengedni. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

„Több barátom és köztük jómagam is kerültem már ilyen helyzetbe, amikor tinédzser voltam” – árulta el Reni. „Tudom, hogy sokan küzdenek hasonló helyzettel, így ez a dal most nekik szól.”

„Egy kedves rajongóm írta egyszer, hogy ahányszor meglát, mindig Jessica Rabbit jut az eszébe rólam a „Roger nyúl a pácban” című filmből. Így úgy döntöttem, a klip koncepcióját is Jessica fiktív előadói szerepe köré építem, akit amúgy imádok, mind a nőiességét, mind a mozgását egyaránt” – mesélte az énekesnő. Az ikonikus ruha másolatát Kiss Márk stylist készítette, amiben Reni csodálatosabban tündököl, mint valaha!

A klipben persze két férfi szereplő is feltűnik – az egyik a nézőtérről, míg másik titokban az ajtóból figyeli az előadást. Mesteri csapat dolgozott össze az újdonságon: a rádióbarát, könnyen megjegyezhető alapot Szabó Zé készítette, a szöveget Tabár István írta, míg a produceri munkákat a fiatal feltörekvő tehetség, Fehér Holló látta el.

Palvin Barbinál nincs szexibb nő egy reggeli kávé mellett: jó reggelt…

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) rektora és a karok dékánjai sürgős költségvetési támogatást kértek a Kulturális Innovációs Minisztériumtól a 2024-es évre.

Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A Hubble űrteleszkóp régi felvételeinek feldolgozása során több mint ezer, eddig ismeretlen objektumot fedeztek fel a Naprendszerben.