Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,32 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,262 $

Kevesen tudnak ilyen szexin sétálni egy magassarkúban, mint Gelencsér Tímea

A magyar modell úgy sétált át az úton a magassarkújában, mint egy igazi díva, aki emellett rendkívül csinos is

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar modell úgy sétált át az úton a magassarkújában, mint egy igazi díva, aki emellett rendkívül csinos is.

A hírességek között sok a modell, vagy az olyan karakter, aki végül modellkedést is vállal. Nyilvánvalóan ez többségében a férfiakra értendő, mivel főként a nők csodálatos és megfoghatatlan világáról beszélünk. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Nem egy hazai sztárból lett már modell, és vannak természetesen olyan hírességek is, akik ebből a szakmából nyergeltek át az ismertebb emberek világba. Gelencsér Timi is közéjük tartozik, aki először modellként tette le a névjegyét.

Timi, aki először Miss World Hungaryként lett híres, majd közben a televíziózásban is megjelent, ahol rengeteg új rajongója lett, köszönhetően az EXATLON Hungary népszerűségének, először játékosként, majd riporterként.

Az igazi szakmája azonban a modellkedés, és talán ebben is a legjobb. Számtalan különleges képsorozat készült már róla az évek során, miközben azt is tudhatjuk róla, hogy hatalmas állatbarát. Nagyon fontosak számára ezek a kis lények.

Amikor Timi „átalakul”, egy teljesen más dimenzióban találjuk őt, amit ezen a fotón is jól láthatunk. A magassarkú nagyon jól áll rajta, akárcsak a sportosabb szerelés. Sokat nem kellett várnunk, hogy „megrohamozzák” a képet a követők.

Sarka Kata odatette magát, de ez most más: tarolt!