Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Tragédia: öngyilkos lett egy férfi, miután megtudta, hogy koronavírusos

Kiugrott a kórház hatodik emeletének ablakán egy 55 éves férfi azt követően, hogy tudatták vele, pozitív lett a koronavírus-tesztje

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Kiugrott a kórház hatodik emeletének ablakán egy 55 éves férfi azt követően, hogy tudatták vele, pozitív lett a koronavírus-tesztje – számolt be róla a Főtér nevű román portál.

A tragikus eset Jászvásáron történt a múlt hétvége folyamán az 55 éves férfivel, aki kórházba szállítottak nehézlégzés miatt. A román portál beszámolója szerint a férfit intenzív terápián ápolták, ám csak oxigénnel könnyítették a légzését, nem volt szükséges lélegeztetőgépre. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Azt követően, hogy az orvosai tudatták vele, hogy koronavírusos, öngyilkosságot követett el azáltal, hogy kiugrott a kórház hatodik emeletének ablakát, melynek következtében belehalt a sérüléseibe. A beszámolók szerint közvetlenül azelőtt, hogy elkövette volna az öngyilkosságot, egy orvos és egy asszisztens lépett a kórterembe, hogy megpróbálják lebeszélni a cselekedetről, ami nem sikerült.

A férfi orvosai úgy fogalmaztak, hogy a férfi krónikus beteg volt, egészen konkrétan cukorbeteg, valamint depresszióval is küzdött, így úgy vélik, már vélhetően nem volt ereje megküzdeni a betegséggel.

A pozitív koronavírus-teszt nem lehet végső ok az ilyen visszafordíthatatlan cselekedetre, mindig van remény. Ezúton is arra szeretnénk kérni mindenkit, aki krízishelyzetben van, vagy ismer a környezetében olyat, aki krízishelyzetben van, hívja az ingyenes lelkielsősegély-számot, a 116-123-at.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.