Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,04 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,911 $

Rendkívül alacsony áron igazolhat a Barcelona, nem is akárkit…

Ha minden jól megy, akkor a Barcelona és az Ajax megállapodását hamarosan bejelenthetik, és a védő a La Ligába teszi át a székhelyét.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Ha minden jól megy, akkor a Barcelona és az Ajax megállapodását hamarosan bejelenthetik, és a védő a La Ligába teszi át a székhelyét.

Sorra távoznak a játékosok a Barcelonától, miután a vezetőség úgy határozott, hogy egy új csapatot épít. Luis Suareznek is mennie kellett, aki a rivális Atletico Madridot fogja erősíteni. Könnyen lehet, hogy ezzel a katalánok saját maguknak okoznak majd problémát. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Az pedig senki számára nem okozhat meglepetést, hogy Ronald Koeman főként Hollandiából és holland játékosokat akar megszerezni. Sergiño Dest is a főbb célpontok között szerepel, aki egy Hollandiában játszó amerikai válogatott.

Még mindig csak 19 esztendős, de hatalmas reménysége az Ajaxnak. A hollandok nem akartak megválni tőle, de nem tudnak mit tenni, miután a jobbhátvéd készen áll arra, hogy egy magasabb szinten folytassa, és a Barcelonát választja.

Miután a Barcelona nemrég az egyik játékosáért relatíve szép összeget kapott a Premier League-ből, és a dél-amerikai támadójuk sem ingyen vált klubot, képesek igazolni a nehéz pénzügyi helyzetük közepette.

A goal.com egy 25 millió eurós árról ír, ami „barátinak” mondható egy ekkora tehetségért, mint Dest, különösen, ha beválik. Ezt az összeget a Semedóért kapott 34 millióból állják, plusz még ott lesz a madridiak által fizetett összeg is.

A 19 éves sztár eredeti ára 20 millió euró, amit további 5 millió követ a bónuszokkal. Suarez pedig állítólag a szerződése felbontásáért cserébe az éves fizetésének a felét, körülbelül 7 millió eurót kaphat, mivel a dél-amerikai már nem akart további problémát okozni a klubjának, akik oly sokat adtak neki ebben a 6 évben.

A Real Madrid és a Liverpool küzdhet meg minden idők egyik legnagyobb tehetségéért