Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,36 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,50 Ft
Bitcoin
64,278 $

Soha nem volt még ennyi fertőzött 24 óra alatt Izraelben, mint most

Izrael is negatív rekordot döntött a napi koronavírus esetek számában, miután soha ezelőtt nem regisztráltak ennyi fertőzést az országban.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Izrael is negatív rekordot döntött a napi koronavírus esetek számában, miután soha ezelőtt nem regisztráltak ennyi fertőzést az országban.

Az egészségügyi minisztérium közleménye szerint 6 861 új esetet rögzítettek 24 óra alatt Izraelben, amire ezelőtt nem volt példa. Ez pedig egy új rekord az ország neve mellett, ahol szigorú intézkedéseket vezethetnek be. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

A TRT World által közzétett adatok arra is rámutattak, hogy a dühöngő járvány már komoly nyomást helyezhet a kormányra. Ezek az új adatok még azelőtt láttak napvilágot, hogy a kormánytisztviselők összeültek volna az új országos lezárások szigorítása miatt.

Az újabb szigorítások elkerülhetetlenek, mert nagy erővel és igen gyorsan terjed a vírus az országban. Ha a globális statisztikákat vesszük alapul, akkor a 9 milliós Izraelben az egyik legmagasabb a koronavírus egy főre eső aránya.

Az egészségügyi tisztviselők szerint a kórházak gyorsan elérhetik a kapacitásukat, ami egy újabb olyan kihíváshoz vezethet, mellyel még nem volt dolguk. Ezt mindenképpen meg akarják akadályozni az ország vezetői.

Lassan 700 000 koronavírus-fertőzöttje lesz Spanyolországnak: gyorsan terjed

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Erik ten Hag visszavágott José Mourinho megjegyzései után

Mourinho félig viccelődve azt mondta, soha nem kapott olyan szintű "támogatást", mint amilyet a holland élvez a Manchester Unitednél, most pedig ten Hag is reagált.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.