Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,52 Ft
Euró
392,12 Ft
Font
458,29 Ft
Bitcoin
62,491 $

Horváth Gréta a 10 perces sminkje után: gyönyörű!

A híres televíziós személyiség párja nagyon büszke lehet a kedvesére, aki egy szimpla 10 perces smink után is gyönyörűen fest.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres televíziós személyiség párja nagyon büszke lehet a kedvesére, aki egy szimpla 10 perces smink után is gyönyörűen fest.

Az évek alatt az egyik kedvenc párunk lett a duó, akik minden pillanatban magukat adják. Egy nagyon érdekes, érzelmes, heves és őszinte párt ismerhettünk meg a személyükben, akik folyamatosan képesek lekötni a nézők figyelmét. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Horváth Gréta esetében ez nem nehéz, mert egy végtelenül csinos és bájos nőről beszélhetünk, aki sokszor igen szexin mutat a különböző szettekben. Ez pedig már önmagában megadja azt a bizonyos pluszt, amire felkapjuk a fejünket.

Gréta is egyre foglalkoztatottabb, aki egyszerre imád vidéki és nagyvárosi nő lenni. Valóban mindene megvan ahhoz, hogy egy színes egyéniség legyen, és felhívja magára a figyelmet. Nem véletlenül követik közel 200 000-en az Instagramon.

Láthattuk őt már smink nélkül is, és nincs igazán takargatnivalója, mert a természetes szépsége ugyancsak rendben van. Egy nő azonban szereti kihangsúlyozni az arcvonalait, és ez valahogy hozzátartozik a teljes képhez.

Ezúttal csak 10 percre volt arra, hogy elkészítse a sminkjét, mégis nagyon csinosan állhatott tovább. Nem bonyolította túl a dolgok. Volt, aki a szempillájáról kérdezett, de Gréta okosan, illedelmesen válaszolt.

Arcpirítóan szexi képet mutatott magáról Bieber felsége: alig tartja valami a bikinit

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.