Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Arcpirítóan szexi képet mutatott magáról Bieber felsége: alig tartja valami a bikinit

Hailey Baldwin Bieber ezúttal sem aprózta el a dolgot, és extra-szexi bikiniben adott magáról életjelet a napsütés kellős közepén.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hailey Baldwin Bieber ezúttal sem aprózta el a dolgot, és extra-szexi bikiniben adott magáról életjelet a napsütés kellős közepén.

Justin és Hailey Bieber már két éve házasok, akik részben elzárva élnek a bulvársajtótól. Ezt nem könnyű megtenniük, mert szinte mindenhová követik őket, és ez sokszor igen kellemetlen tud lenni, még napi szinten is. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ilyen a sztárok élete, különösen, ha egy olyan világsztárról van szó, mint Justin Bieber, akinek volt pár nagyobb botránya az évek alatt, de most úgy tűnik, mintha megnyugodott volna és élvezi a házas életet.

A koronavírus idején a pár sokkal több időt tud együtt tölteni, mint máskor, ami építő jelleggel is hathat egy házasságra. Hailey ráadásul még fiatalabb, mint Justin, így ez nem az a tipikus házasság lehet, amikor rövid időn belül gyereket vállalnak.

Hailey, aki a sérülése előtt profi balett táncosnak készült, imádja a modellkedést, és jól is áll neki. Számos szexi képet láthattunk már tőle, és egyre otthonosabban mozog ebben a közel sem egyszerű környezetben.

Ezúttal egy olyan bikiniben mutatkozott, amit alig tart valami… A mai divat egyik nagy slágere ez, ami egyeseknek nagyon jól áll, míg másoknak kevésbé, de mégis hordják. Hailey tipikusan az a karakter, akin ez a bikini nagyon jól mutat.

Mámorítóan szexin pózol Jennifer Lopez a falatnyi bikiniben

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.