Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Barta Sylvia őszinte vallomása a koronavírus hatásairól: kötelező!

Ez ismét egy olyan téma, amiről nagyon fontos szót ejteni, ráadásul egy saját tapasztalat alapján, melyről Barta Sylvia, az ismert televíziós személyiség számolt be. Sokak számára lehet ismert Barta Sylvia, aki 1993 óta aktív a televíziósában, és meghatározó személye annak az időjárás jelentések alkalmával a TV2-ön. Közben már egy ideje büszke édesanya és feleség. Soron […]

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Ez ismét egy olyan téma, amiről nagyon fontos szót ejteni, ráadásul egy saját tapasztalat alapján, melyről Barta Sylvia, az ismert televíziós személyiség számolt be.

Sokak számára lehet ismert Barta Sylvia, aki 1993 óta aktív a televíziósában, és meghatározó személye annak az időjárás jelentések alkalmával a TV2-ön. Közben már egy ideje büszke édesanya és feleség. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sajnos Sylvia is azok között volt, akiket megtámadott a koronavírus, és az nem észrevétlenül tűnt el a szervezetéből. Még mindig hordja magán ezeket a „sebeket”, és nincs olyan állapotban, mint a betegsége előtt volt.

A televíziós személyiség rendkívül őszintén beszélt arról, hogy min ment keresztül, valamint jelenleg miket kell átélnie, mert hiába koronavírus-negatív, továbbra is kihívásokkal szembesül, amikről a hivatalos Instagram oldalán keresztül számolt be.

Sajnálatos módon hiába telnek a hetek, és már 4 hónap után már edzéseket is tart, a régi tettvágya, valamint vitalitása egyelőre a múlté. További aggodalomra okot számára az is, hogy az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom-és ízületi fájdalmak, memória-és látászavarok és még sok egyéb olyan tünet, ami a koronavírus-fertőzés óta jelentkeztek…

Sőt, ezek a dolgok nemcsak nála, hanem a férjénél is tapasztalhatóak, ami pedig amiatt különös, mivel ő tünetmentesen esett át a fertőzésen. Alább a teljes posztot olvashatjátok, amit mindenképpen érdemes tüzetesen átfutnotok, mert ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy a vírus milyen károkat tud okozni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.