Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Bombasztikusan néz ki a TV2-höz igazolt Kiss Ramóna: egy filmsztár

Talán soha ezelőtt nem nézett ki ilyen jól a híres magyar színésznő és médiasztár, mint most. A TV2-es átigazolás egy nagyon izgalmas kalandot ígér.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Talán soha ezelőtt nem nézett ki ilyen jól a híres magyar színésznő és médiasztár, mint most. A TV2-es átigazolás egy nagyon izgalmas kalandot ígér.

Kiss Ramóna nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik a színészet világában. Többek között már sorozatban és filmen is játszott. Egy nagyon is szerethető vidám karakter, aki sokat tanult az évek alatt. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Ramóna tudatosan építhette a karrierjét, de mint mindenki életében, egyszer eljön a váltás ideje. Már most egy nagyon hosszú és sikeres pályafutás van mögötte, ugyanakkor új kihívásokra vágyott, mint azt mondta is a korábbi bejelentésében.

Az RTL családját elhagyván a rivális TV2-höz került, ahol sok nagy siker várhat rá. Szinte látni lehet rajta az izgatottságot és azt a fajta örömöt, amit ilyenkor érezhet egy ember. Az új kalandok mindig érdekesek.

Ramónát nem kell félteni, meg fogja állni a helyét, és erős tagja lehet a TV2 stábjának, ahol igen nagy nevekkel dolgozhat együtt. Stohl András is az átigazolt sztárok között van, aki egy ideje új otthonra lelt a csatornánál.

A színésznő az Instagramon is nagyon népszerű, és most egy egészen bombasztikus, szívdöglesztő képet osztott meg magáról, amit a neves divatfotós, Zsolyomi Norbert készített róla. Mintha csak egy filmsztár jelenne meg előttünk.

Jennifer Lopez kidobta magát a partra a bikinijében, majd berobbant az internet

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.