Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Beckham 10 évet öregedett ezen a képen, de ez is jól áll neki?

Jól áll a szemüveg a világhíres ex-futballistának, de mintha csak 10 évet öregedett volna… Vagy csak mi gondoljunk ezt?

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Jól áll a szemüveg a világhíres ex-futballistának, de mintha csak 10 évet öregedett volna… Vagy csak mi gondoljunk ezt?

David Beckham gyakorlatilag a karrierje kezdete óta a nők nagy kedvence. Nyilvánvalóan már más a bája, mint akkor, amikor megőrültek érte a tinik, és igazi szépfiú volt. Az eltelt évtizedek óta egyre inkább sármosabb lett. Soron kívül Nem volt valós az érdi fiatal terrortámadással való fenyegetőzése, csak a nézettségért csinálta

Még mindig az egyik nagy férfiideálnak tartják, bár nincs sok esélyük a hölgyeknek, hiszen már a 2000-es évek előtt elrabolták a szívét, és azóta is Victoria a szerelme. A sok pletyka ellenére továbbra is együtt vannak, és négy gyermek szülei.

Beckham idén májusban lett 45 éves, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor 1992-ben bemutatkozhatott a Manchester United első csapatában, ahol egészen 2003-ig játszott, közvetlen azelőtt, hogy megérezett volna a Real Madridhoz.

Becks majdnem a rivális Barcelona játékosa lett, miután a britek mindkét klubbal megállapodtak, de a legenda úgy döntött, hogy Madridba költözik. Egy 37 millió eurós szerződést írt alá 4 évre, ami mai szemmel egy ekkora sztárnál igen alacsony összeg.

David nem maradt távol a futballtól az aktív karrierje után sem, és jelenleg a Miami résztulajdonosa az MLS-ben, valamint a Manchester United nagykövete, ami örökre a kedvenc és legfontosabb csapata marad.

Beckham az Instagramon is népszerű, de a legutóbbi képén olyan, mintha legalább 55 éves lenne. Jól áll neki, de inkább 10 év múlva… Sokat öregít rajta, bár sokak tetszését elnyerte a visszafogottabb verzió.

Gáspár Laci nagyot ment, világsztárnak öltözött