Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagy bejelentést tett a Revolut, ez sokakat érinthet

A hírek szerint nagy változások készülnek, amik sok ezer magyar ügyfelet érinthetnek.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Revolut bejelentette, hogy 2025-ben is folytatja a partnerségét a Sziget Fesztivállal, és ismét hivatalos banki és fizetési partner lesz a rendezvény számára, ahol az idei évben több mint 25 ezer tranzakció és 2,3 milliárd forint értékű fizetés történt – derül ki a beszámolóból. Mint írják, a 2024-es sikeres integráció után a Revolut Pay továbbra is zökkenőmentes és biztonságos fizetési megoldásokat kínál majd, lehetővé téve a gyors tranzakciókat közvetlenül a Revolut alkalmazáson keresztül, hogy a fesztiválozók még inkább a bulira koncentrálhassanak.

A Pénzcentrum szerint a Revolut közleményében arra is kitérnek: a Revolut Stage szintén visszatér a Szigetre, és ismét alkalmat fog adni a fesztiválozóknak arra, hogy a nemzetközi szupersztárok és a helyi fellépők felejthetetlen koncertjeiket élvezhessék. A Bank of Play koncepcióval összhangban pedig a Revolut izgalmas promóciókat és exkluzív ajánlatokat hoz a felhasználóknak, valamint egy különleges, új ügyfeleknek szóló 20 eurós bónuszt, továbbá izgalmas aktivitásokat a Revolut Booth-nál – részletezik. Soron kívül A Mentőszolgálat beismerte: a mentésirányító miatt vérzett el egy beteg

A Revolut arra biztatja a fesztiválozókat, hogy figyeljék az ajánlataikat a közeljövőben, mivel folyamatosan érkeznek az exkluzív promóciók az ügyfeleik számára, valamint azoknak, akik a Revolut Pay szolgáltatással fizetnek. A meglévő és új felhasználók egyaránt számos olyan előnyre számíthatnak, amelyek a Sziget fesztiválélmény gazdagítására készültek – emelik ki. Ám a Revolut különleges ajánlattal is várja az új felhasználókat. Elég regisztrálni, elvégezni az első legalább 1 eurós fizetést, és 20 eurós bónuszt kapnak.

Ez az ajánlat minden új felhasználó számára nyitva lesz, akik a Sziget Fesztivál kapcsán hozzák létre a fiókjukat, így egy jó lehetőséget kínál arra, hogy megismerjék a Revolut szolgáltatásait – magyarázzák a cikkben. Korábban mindemellett arról is beszámoltunk, hogy Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter múlt hónap közepén találkozott a Revolut vezérigazgatójával, amelynek során egyértelműen kifejezte, mit vár el a banktól.

Továbbá hangsúlyozta: a digitális gazdaság mára a teljes GDP legalább 25%-át adja, a fejlett technológiák használata pedig a gazdaságok legfontosabb kitörési pontjává vált. A magyar gazdaság és a hazai pénzügyi szolgáltatások jövője szempontjából a digitalizáció kiemelt fontosságú, azonban a legelső helyen a fogyasztók és a fogyasztók védelme áll – fogalmazott. Ezzel kapcsolatban a további részletekről itt írtunk.

Árpád hídi tragédia: a Főügyészség döntött a gázoló milliós jóvátételéről

Megszületett a döntés a nagy figyelmet kapott ügyben.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.