Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megasztár: Rúzsa Magdi elsírta magát, el akarta hagyni a stúdiót

Rúzsa Magdi szakmai véleménye többször is ellentétes volt a fiúk döntésével, ami miatt elege lett ebből az egészből a Megasztárban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Rúzsa Magdi egy nagyon határozott nő, személyiség, karakter és énekesnő. Ez a Megasztár legutóbbi adásában még inkább kijött, és voltak bizonyos pillanatok, amikor döbbenten állt egyes döntések előtt.

Nem választhat saját csapatot, mert akkor messze könnyebb dolga lenne, itt most a többség dönt, ami miatt már nem egy olyan tehetséget engedtek el, akik Magdi szerint jobban megérdemelték volna a Megasztárt. Soron kívül A Mentőszolgálat beismerte: a mentésirányító miatt vérzett el egy beteg

Hamarosan folytatódik a kiválasztás, és ezzel együtt a dráma is, mivel a folytatásban sem fognak igazán egyetérteni a zsűritagok. Mindezt nehezen viseli az énekesnő, aki azt érzi, egymás után engedik el a jobbnál jobb versenyzőket.

„Felmondásomat most beadtam, hadd menjek ki. Belehalok, hogy ezt a két lányt nem vihetem magammal.” – fogalmazott Magi, miközben potyogtak a könnyei. Vasárnap ismét érdemes lesz figyelni a Megasztár történeteseit, hamarosan pedig jönnek az élő adások a kiválasztott versenyzőkkel.

Árpád hídi tragédia: a Főügyészség döntött a gázoló milliós jóvátételéről

Megszületett a döntés a nagy figyelmet kapott ügyben.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.