Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagy Ervin Lakatos Márkról: 30 éves ismertségünk arra kötelez, hogy megnyilvánuljak

Most a színész is megszólalt, hogy tisztázza álláspontját a történtekkel kapcsolatban.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nagy Ervin a vasárnap este közzétett Facebook-bejegyzésében reagált a Lakatos Márk ellen felhozott vádakra. Mint fogalmazott, 30 éves ismertségük arra kötelezi, hogy megnyilvánuljon a vele kapcsolatos ügyben. A színész szerint amennyiben a stylist bűncselekményt követett el és vállalhatatlan a tette, úgy egyértelműen le kell majd vonnia a konzekvenciákat. „Egy kegyelmi ügytől visszhangos országban az igazság teljes körű feltárása ebben a pillanatban létfontosságú és szimbolikus, akkor is, ha az kegyetlen, fájó, de akkor is, ha általa csak egy ócska karaktergyilkosságra derül fény” – fogalmazott.

Kiemelte, azt kívánja, hogy minden, az ügyben érintett fél bizonyíthassa igazát, a rossz nyerje el méltó büntetését, de adott esetben az is, aki alaptalanul vádol. „Amíg ez a komplex, minden körülményre kiterjedő nyomozás le nem zárul, és fény nem derül az igazságra, addig én ugyanúgy tekintek arra az emberre, akit 30 éve ismerek, mint ahogyan eddig. Az igazság mindennél fontosabb, ezt gondoltam egész életemben, ezután sem lesz másképp!” – szögezte le Nagy Ervin a posztban, amit az Index szúrt ki. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

Mint ismert, Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok korábbi újságírója a napokban tüntetést szervezett a Batthyány térre. A demonstráció előtt pedig egy videót is készített, amelyben arról beszélt, hogy tudomása szerint egy közszereplő súlyos szexuális bűncselekményeket követhetett el egy árvaházban élő kiskorú gyermekkel szemben. Ábrahám Róbert az ügyben az ügyészséghez fordult, majd a Facebook-oldalán tudatta: hétfőn reggel a főügyészségről jött ki, ahol több vallomást is leadott súlyos bűncselekmények (gyermekprostitúció, nemi erőszak, emberkereskedelem) gyanújáról.

A stylist az Instagram-oldalán vasárnap szólalt meg az ügyben, mint írta: súlyos és alaptalan vádakat fogalmaztak meg vele szemben, amelyek teljesen ellentétesek azzal, amit képvisel, ezeket az állításokat pedig a leghatározottabban visszautasítja. Hozzátette, mivel büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatósággal teljes mértékben kész együttműködni. „Hálás vagyok azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak, és bíznak bennem, hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik” – fűzte hozzá Lakatos Márk.

Az ügy kapcsán a Magyar Hang a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is megkereste, ahonnan a következő válasz érkezett: „Tájékoztatjuk, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen” – közölték, hozzáfűzve: a kérdésekre nem áll módjukban válaszolni.