Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megasztár: ilyen keménynek még nem láttuk Rúzsa Magdit (videó)

Rúzsa Magdi hű önmagához, elmondja a véleményét, és ez a Megasztárban sincs másképp, egyértelműen a legszigorúbb zsűritag, akire érdemes odafigyelni.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A Megasztárban is felgyorsultak az események, kiválasztásra került 6 olyan versenyző, akik ott lehetnek az élő show-ban. Schobert Norbi fia végül nem került be a legjobbak közé, bár Caramel nagyon harcolt érte, addig Rúzsa Magdi ismét nemet mondott, nem látja a Megasztárt jelenleg a fiatal fiúban.

Nem várt viták zajlottak le a zsűritagok között, nem egyszer egészen mást hallottak és nem is értették a másikat. Komoly meglepetések és csalódások is voltak, addig Magdi nem mondhatta azt, hogy elégedett lenne a versenyzők kiválasztásával. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

Kata és Nati nem kicsit adta fel a leckét a zsűritagok számára. Magdi messze nem értett egyet az eredménnyel, és úgy fogalmazott, számára egyértelmű, kinek kellene továbbjutnia, Natiban látta azt, aki akár meg is nyerhetné a tehetségkutatót, de végül el kellett engednie.

„Félreintonált, szétremegte, izgult. Egyébként szerintem Nati egy sokkal ösztönösebb, erősebb előadó is.” Perceken át ment a vita, Magdi és Caramell egyáltalán nem értett egyet, és azt mondta az énekesnő, hogy Kata már most beparázott. „Én azt gondolom, hogy kettejük közül Katának van tucatabb hangja.”

Ahogyan Magdi fogalmazott Kata kapcsán, egy gyengített Radics Gigit érez benne. „Túl gyenge személyiségnek tartom és nem fog neki sikerülni, ez a véleményem.” – fogalmazott keményen és határozottan Magdi.

Minden Magdi arcára volt írva, sajnálta, hogy nem Nati ment tovább, akire a kezdetektől favoritként tekintett. Fájó volt számára, ugyanakkor az sem lehet kérdés, hogy Natiból igen komoly énekesnő válhat.

Rejtélyes módon eltűnt a borsodi őzállomány harmada

A szakértők sem tudják, mi áll a jelenség hátterében.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.