Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagyon jól néz ki Tóth Andi, formában van (fotók)

Tóth Andi egy nagyon laza és vonzó szettel tért vissza az X-Faktorban, és megmutatta tetoválásai egy részét, melyekből akad bőven.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi számára az idei év több mint meghatározó lehet, hiszen 10 év kihagyást követően újra az RTL-nél szerepel. Úgy döntött, elhagyja a TV2-t, ahol nem egy műsorban kapott főszerepet és inkább a riválisnál próbál szerencsét.

Gyakorlatilag egyszerre váltott csatornát Majkával és Pápai Jocival, addig Szabó Zsófi a TV2-t választotta, ahol a Mokka műsorvezetője lett és már táncparkettre is lépett a Dancing with the Stars új évadának első élő adásában. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

Andi pedig gőzerővel készül az X-Faktor élő adásaira, ugyanis hamarosan ismét felgyorsulnak az események a tehetségkutatóban. Már a versenyzők kiválasztása zajlik az élő műsorra, ami mindig a legizgalmasabb és egyúttal komoly felelősség is.

Tóth Andi remek formában kezdte meg a forgatásokat, valójában soha ezelőtt nem volt ilyen formás, mint most, le a kalappal előtte. A róla készült új fotókon az újabb tetoválásait is látni, melyekből akad bőven, kezdve a feliratokkal és így tovább.

Rejtélyes módon eltűnt a borsodi őzállomány harmada

A szakértők sem tudják, mi áll a jelenség hátterében.

Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

A gyermeket édesanyja a jogerős bírósági ítéletek ellenére vitte ismeretlen helyre, jelenleg is nagy erőkkel keresik.