Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Szenzációs formába hozta magát Gáspár Evelin, sokan irigykednek rá (fotók)

Gáspár Evelin mindig meg tudja lepni a követőit, akik rengetegen vannak és várják az új tartalmakat, amikből jut bőven.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin részben a divatnak él, ebben érzi jól magát, és miután megtalálta azt a vonalat, ami ideális számára, az élete is sokat változott. Ez is csak azt bizonyítja, hogy igenis fontos odafigyelnünk az öltözködésre, ami nem mindig pénz kérdésre.

Nyilván, ha megengedhetjük magunknak azt, hogy rendszeresen vásároljunk márkás ruhákat, az eszköztárunk is nagyobb, ugyanakkor manapság már kevesebb pénzből is meg lehet ezt oldani. Csak utána kell járni a dolgoknak és kreatívnak lenni, nem egy híresség szereti ezt. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

Evelin ruhatára érezhetően kicserélődött, nagyon jól állnak neki ezek az elegáns szettek. A sportos vonalat már csak ritkábban képviseli, azt javarészt meghagyja a konditerembe, addig odakint az elegancia dominál nála.

Most is valami hasonlóval rukkolt elő és mindenki láthatja, hogy bombaformába hozta magát, sokan irigykednek rá. Egy szett, mely bármely évszakban trendi tud lenni, nálunk ez most ismét 10 pontot ért Evelin részéről.