Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megölhettek egy 13 éves lányt Olaszországban

Rövid időn belül két gyilkosság is történt Olaszországban, amiknek egy 18 és egy 13 éves lány az áldozata.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be annak a 18 éves olasz lánynak a haláláról, akit közvetlen a 19. születésnapja előtt szúrtak halálra. Egészen tragikus és kegyetlen, ami vele történt, csak az élete elején járt.

Ennél is tragikusabb, ami egy még fiatalabb olasz fiatallal történt, akit valószínűleg egy másik fiatal lökött a halálba egy tetőről. A 13 éves lány Piacenzában hunyt el, ami miatt barátját gyilkossággal vádolják. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

Az ANSA beszámolója szerint a 15 éves fiú szintén olasz és gyilkossági eljárás zajlik vele szemben. A lány pénteken egy lakóház tetejéről zuhant a mélybe, már nem lehetett rajta segíteni. Hétfőn lesz a boncolás, mely várhatóan segít tisztázni a halál okát.

Váratlanul csúnyán kiütötte a Barcelona a Real Madridot

Komoly vereséget mért a Barcelona a Real Madridra a spanyol bajnokság legutóbbi fordulójában, ami akár a címébe is kerülhet a madridiaknak.

Dancing with the Stars: óriási dráma, Tóth Gabiék majdnem kiestek

Véget ért a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adása, aminek végén máris búcsúzott egy páros, nem folytathatják a versenyt.