Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Zámbó Krisztián könnyes szemmel jelentette be, lezár egy korszakot

Ugyanakkor nem ma kezdi el az életmódváltást, mert imád enni, és ebből nem akart kimaradni, ami érthető.

...svg content...Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Zámbó Krisztián nem panaszkodhat, két komoly lehetőséget is adott neki a TV2 idén. Az Ázsia Expresszben is szerepelhetett, ahol igazi kedvenccé vált a testvérével. Ő és Adrián megérdemelték volna a folytatást, remekül játszottak.

A sors azonban úgy hozta, hogy hamar távozniuk kellett, pedig addigra már rengetegen szurkoltak nekik. Abban a rövidebb időszakban is sokat tanultak és minden eddiginél jobb testvérekké váltak. Soron kívül Megszűnik a keszthelyi szülészet, reagált a polgármester

Az év utolsó felében pedig a Sztárban Sztár All Starsban énekelt Krisztián, ám Szandi kifogott rajta. Ettől függetlenül elég messzire jutott, hálás volt azért, hogy ennyien szavaztak rá a verseny során, amit nem Gubik Petra, hanem Peter Srámek nyert meg.

„Ma úgy döntöttem, könnyes szemmel, hogy lezárok, egy korszakot. Az az, egy időre, el kell engednem a szénhidrátot! És a cél – 15-kg! Még egyelőre nem tudom, hogyan fogjak hozzá, de nem ez a nap lesz az.” – üzent Krisztián.

Óraátállítás: ennyire negatívan hathat a gyerekekre

A változásra érzékenyen reagálhatnak a gyermekek is, akik a szakpszichológus szerint az iskola miatt egyébként is korábban kelnek, mint ami megfelelő lenne.

Dancing with the Stars: te jó ég, Szabó Zsófitól csak úgy izzott a táncparkett (videó)

Szabó Zsófi és Andrei Mangra kapta meg a lehetőséget arra, hogy először táncoljanak a Dancing with the Starsban.