Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Eltűnt egy 82 éves budapesti nyugdíjas, orvosi segítségre szorulhat

Ormai János eltűnése aggasztó, miután orvosi segítségre szorulhat, így a rendőrség is a keresésére indult.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Egy 82 éves budapesti nyugdíjas ügyében indított nyomozást a rendőrség, miután nem tudják, hol van. Október 25-én, 11 óra 30 perc és 12 óra között Budaörsi út – Sasadi út kereszteződésénél lévő buszmegállóból ismeretlen helyre távozott.

A police.hu azt írja, a férfi orvosi segítségre szorulhat, és a rendőrök jelenleg is keresik. Ormai János 172 centiméter magas, vékony testalkatú, kicsit hajlott hátú, rövid, ősz haja van – tudhattuk meg. Eltűnésekor félhosszú, sötétzöld kabátot, barna, kockás sálat, szürke pulóvert, fekete nadrágot és fekete bőrcipőt viselt, valamint fényre sötétedő, dioptriás szemüvege van. Soron kívül Megszűnik a keszthelyi szülészet, reagált a polgármester

Bárki, aki információval rendelkezik róla, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A férfiről készült fotót erre a linkre kattintva nézhetik meg azok, akik talán felismerhetik.

Négy év alatt szinte megfeleződött az idegen nyelvekből vizsgázók száma

A szakemberek szerint a visszaesés hátterében az is áll, hogy a kormány eltörölte a diplomaszerzéshez központilag előírt nyelvvizsga-követelményt.

Haaland góljával már a Manchester City vezeti az angol bajnokságot a Liverpool előtt

A Manchester City sztárcsatára gólja 3 pontot ért a Southampton ellen, akik ugyan egyetlen találattal kaptak ki, azért nem járt egyetlen pont sem.