Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Bejelentették, hol forgatják az Ázsia Expressz következő évadát

A TV2 továbbra is számol az Ázsia Expresszel, az nem megy szünetre, és már azt is tudni, hol forgatják az új évadot.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz legutóbbi évadát a Fülöp-szigeteken és Tajvanban forgatták. Egy rendkívül szoros és drámai döntőt láthattak a nézők, akik közül sokan csalással vádolták meg Béres Anettet, valamint Sáfrány Emesét.

Emese végül tisztázta, nem csaltak, mindent a szabályok szerint tettek, máskülönben rögtön szóltak volna nekik. Krausz Gábor igencsak feldúltnak tűnt a döntő végén, majd hónapokkal később a műsor kibeszélőjében gratulált őszintén a nyertes párosnak. Soron kívül Továbbra is keresik a napok óta eltűnt 5 éves budapesti kislányt

Azóta az is kiderült, Krausz Gábor és Mikes Anna miért nem voltak ott a stábbulin a finálét követően, most pedig leleplezésre került, hol forgatják az új évadot, ugyanis hamarosan ismét útra kelhet a stáb Ördög Nóri vezetésével.

A TV2 Tények című műsorában jelentette be Katona Andor kreatív producer, hogy Malajziában és Indonéziában folytatódik a kaland. Bali szintén a helyszínek között szerepel, amit személyes szinten is nagyon szeret a szakember.

Ahogyan a 24. hu is írja a cikkében, ez lesz az első alkalom, hogy a stáb és a párosok a kontinens ezen államaiban fognak versenyezni. Hogy kik mondtak igent a felkérésre, egyelőre nem tudni, nagy a titkolózás, ám erről is hamarosan lehullhat a lepel.

Jön az El Clásico, Real Madrid-Barcelona csúcsrangadó a tévében

A Real Madrid és a Barcelona szombat este egymásnak feszül, ami hosszú távon a bajnokság sorsáról is dönthet.