Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Fodrászatba hajtott egy Smart Berettyóújfaluban (fotók)

Úgy tudni, senki nem sérült meg, de az autó óriási pusztítást végzett az üzletben.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Nem mindennapi baleset történt a berettyóújfalui belvárosban péntek reggel: egy kocsi a bejárati ajtót átszakítva hajtott be az egyik fodrászatba. A sofőr állítólag több embert, köztük egy székben ülő személyt is elsodort.

Ám a rendelkezésre álló információk alapján senki nem sérült meg az incidens következtében. A Hajdú-Bihar Vármegyei hírportál, a haon.hu több fotót is közzétett, amelyeken a baleset helyszíne látható, azok itt érhetők el. Soron kívül Orbán Viktor elsőként töltheti ki az új nemzeti konzultációs ívet

A megjelent felvételeken pedig jól látható, hogy a járművet lényegében teljesen elnyelte az üzlet, amelyben a Smart jókora pusztítást végzett. Egyéb információ egyelőre nem látott napvilágot az eset kapcsán.

Korábban azt is megírtuk, hogy lángokba borult egy hibrid autó az M6-oson: a jármű nemcsak kigyulladt, hanem lángokba is borult az M6-os autópályán, ami minden bizonnyal totálkáros lett. A további részletekről itt olvashat.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy munkagép és személyautó rohant egymásnak Pesterzsébeten, mentőt is riasztottak. Mint kiderült, a Török Flóris utcában, a Kövező utcai kereszteződés közelében regisztrálták a balesetet.

Óbudán is emelik a parkolási díjakat, ezt érdemes tudni

2024. november 18-án új rendelet lép hatályba a harmadik kerület közterületein a járművel történő várakozás rendjéről. Azaz díjemelés lesz, bár ez nem mindenkire vonatkozik.