Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Andit idegesíti, ha szuszognak mellette

Tóth Andi többek között azt is elárulta, nem vágyik a szerelemre, és egyszerűen idegesíti, ha valaki szuszog mellette.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi a fiatalkora ellenére számos olyan dolgot élt már meg, amit sokan mások egész életük során sem, kezdve az rengeteg támadással a közösségi oldalakon keresztül. Az énekesnő túl sok rosszat tapasztalt az évek során, ám ezeken rendre túl tudta tenni magát.

Hiába az övé az egyik legszebb hang Magyarországon, amivel nemzetközi szinten is tarolhatna, egy ideje nem énekel. Az X-Faktor mentoraként láthatjuk őt a képernyőn heti rendszerességgel, illetve saját főzős műsort indított, ami elég jól megy. Soron kívül Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

A Max rendelünkben sokszor beszél az életéről, most épp arról, hogy ugyan imád a szerelemről olvasni, szereti a romantikus vígjátékokat, mégsem vágyik rá. „Imádok a szerelemről olvasni, és a filmekben is szeretem a romantikus vígjátékokat, de már nem vágyom rá” – idézte Andit a Blikk.

Ahogyan ő fogalmazott, majd ő vesz magának virágot és van pénze arra, hogy elmenjen ide-oda. Szerinte, ha mindez nem ad hozzá az életéhez, akkor nincs is szüksége szerelemre, rá-adásul elárulta, idegesíti, ha valaki szuszog mellette.

Orbán Viktor: nem a kormány állapítja meg a béreket

Orbán Viktor miniszterelnök kiemelte, nem a kormány állapítja meg a béreket, ez téves feltételezés, mert másokra bízzák a kérdést.

Óbudán is emelik a parkolási díjakat, ezt érdemes tudni

2024. november 18-án új rendelet lép hatályba a harmadik kerület közterületein a járművel történő várakozás rendjéről. Azaz díjemelés lesz, bár ez nem mindenkire vonatkozik.

Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

Orbán Viktor több jó hírrel is szolgált, arról is említést tett, a következő években mekkora összegig kúszhat fel a jelenlegi minimálbér.