Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Óriási gálát rendezett a Manchester City a Bajnokok Ligájában

A Manchester City több mint magabiztosan győzte le ellenfelét a Bajnokok Ligájában, esélyük sem volt.

...svg content...Fotó: John Stones, a Manchester City játékosa ünnepel, miután megszerezte csapata második gólját az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Wolverhampton-Manchester City mérkõzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2024. október 20-án. MTI/AP/Rui Vieira
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes mérkőzéseken vagyunk túl a Bajnokok Ligájában, ugyanis a szerdai játéknap is hozott pár meglepetést. A Barcelona például gálázott a Bayern München ellen, akik emiatt nagyon szomorúan térhettek vissza Németországba.

Szoboszlai Dominik nemcsak kezdő volt a Liverpool meccsén Lipcsében, hanem végig pályán is lehetett, akárcsak a Chelsea ellen. Győztes meccsen játszhatott a magyar válogatott csapatkapitánya, addig a Lipcsének még csak pontja sincs három meccset követően. Soron kívül Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

A Manchester City sem hibátlan már, de legutóbb nagy gálát rendeztek Angliában, bár ez várható is volt, mert a Sparta Praha érkezett meg vendégként. Foden a 3. percben szerezte meg a vezetést és ugyan Aké a 47. percben ezt megduplázta, a VAR közbeszólt.

Haaland 58. percben szerzett góljánál már nem tudtak mit tenni, majd alig pár perccel később Stones is betalált, amivel már háromgólos volt a különbség. Ugyan Haaland triplája elmaradt, így sem lehetett bosszús, mivel 10 perc leforgása alatt két góllal hívta fel magára a figyelmet.

Nunes, aki Stones-nak és Haalandnak is gólpasszt adott, a 88. percben iratkozott fel góllövők listájára, büntetőből. A Manchester City jelenleg 7 pontos 3 meccs után a szintén angol Liverpool és az Aston Villa mögött, akik 100%-osak.

Orbán Viktor: nem a kormány állapítja meg a béreket

Orbán Viktor miniszterelnök kiemelte, nem a kormány állapítja meg a béreket, ez téves feltételezés, mert másokra bízzák a kérdést.

Óbudán is emelik a parkolási díjakat, ezt érdemes tudni

2024. november 18-án új rendelet lép hatályba a harmadik kerület közterületein a járművel történő várakozás rendjéről. Azaz díjemelés lesz, bár ez nem mindenkire vonatkozik.

Orbán Viktor bejelentette, mekkora minimálbérre számíthatunk

Orbán Viktor több jó hírrel is szolgált, arról is említést tett, a következő években mekkora összegig kúszhat fel a jelenlegi minimálbér.