Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján tartott megemlékezésen Budapesten, a Millenáris Parkban 2024. október 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor határozott üzenetet fogalmazott meg Magyar Péter számára szerda délelőtt, és ugyan nem mondta ki a nevét, egyértelmű volt, kire gondol. A beszéd előtt a Partizán azt állította, hogy a Tisza Párt már a Fidesz előtt van, ami kapcsán sokan fejezték ki véleményüket, azok sincsenek kevesen, akik nem hisznek ezeknek a számoknak.

Magyar Péter már győzelmet hirdetett a számok láttán, biztos abban, hogy 2026-ban kormányváltásra kerül sor. Deák Dániel szintén véleményezte a közvélemény-kutatást, majd arról számolt be, hogy mekkora tömeg gyűlt össze a kormányfő miatt a Millenárisban, Budapesten. Soron kívül Orbán Balázs szerint nem fog sikerülni Magyar Péterék terve

„Add tovább! Nagyon sokan, sok tízezren voltak Orbán Viktor mai beszédén. Én is ott voltam, tele volt a Millenáris, sőt, még be sem fértek az emberek, olyan sokan érkeztek. Nem hiába: 1956 a jobboldaliak ünnepe, nem a globalistáké!” – írta a Facebook oldalán az ismert elemző.

Óriási volt a tömeg

Azt mondja, még a baloldali médiumok is kénytelenek voltak elismerni a tömeget, a résztvevők számát. Sok tízezer ember érkezett a helyszínre, és azok sem távoztak, akik már nem fértek be a parkba, ami teljesen tele volt.

„Még a balos médiumok is kénytelenek voltak elismerni, hogy tömve volt a Millenáris. Kiszámoltuk a résztvevők számát az online részvétel kalkulátorral, ezt kommentben láthatjátok. Ezek szerint, sok tízezer ember volt, annak ellenére is hogy a lezárt részek miatt direkt kevesebb egy négyzetméterre jutó emberrel számoltunk.”

Megjegyezte, ez nem is volt Békemenet, illetve nem heteken át reklámozták, mint az ellenzéki tüntetők. „Pedig ez nem is volt Békemenet és nem volt heteken keresztül előre reklámozva, mint az ellenzéki tünci!”

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

Engedély nélkül indult el egy Debrecenbe tartó személyvonat

A Mávinform számolt be a részletekről, melynek kapcsán tisztázták, nem alakult ki veszélyhelyzet, a két vonat 150 méterre volt egymástól.

A budapesti műemlékre zuhant rommá tört BMW (videó)

Egy BMW-vel sikerült bemutatni ezt a mutatványt, aminek totál lett a vége, ráadásul egy műemlékre zuhant rá a jármű.