Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Három perccel az igen kimondása után vált el egymástól egy kuvaiti pár

Egyes beszámolók alapján a dolog előzménye a vőlegény meglehetősen helytelen viselkedése volt a ceremónia során.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Közel-Kelet
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Úgy tűnik, egy kuvaiti pár megdöntötte a legrövidebb házasság világrekordját, az ugyanis mindössze három percig tartott. Lapértesülések szerint az ifjú pár a boldogító igen kimondása után még ki sem ért a ceremóniának otthont adó épületből, amikor a vőlegény gúnyos megjegyzést tett a menyasszony apjára. Mindezt a násznép egyik tagja is megerősítette, aki az X-en számolt be röviden a történtekről.

Ő azt írta, a vőlegény a beszédében gúnyolódott az apóson, egyúttal a menyasszonyt sem illette túl kedves bókokkal (talán viccnek szánta, ami elég rosszul sült el). Egyes beszámolók alapján az esküvői szertartás nem is folytatódott tovább, míg más elmondása szerint a bántó megjegyzés a ceremónia után hangzott el. Soron kívül Orbán Balázs szerint nem fog sikerülni Magyar Péterék terve

Ekkor az újdonsült feleség sarkon fordult és visszament a házasságkötő terembe, ahol a házasság felbontását kérte – írja a helyi sajtóra hivatkozva az Independent című brit lap, amelyből a 24.hu szemlézett. Sőt, valaki azt állította, hogy a vőlegény egyenesen ostobának nevezte a menyasszonyt, amiért a ceremónia után megbotlott, miközben kifelé sétáltak az épületből.

Egy másik válás, ami szintén nagy sajtóvisszhangot kapott, Jennifer Lopez és Ben Afflacké. A pár a 2000-es évek óta tervezte az esküvőt, de az eljegyzésük után szakítottak. Sok év múltán újra egymásra találtak, amely által többen is azt gondolták, ez már biztosan örökre szól majd. Ám nem így lett, az énekesnő ugyanis néhány hónapja beadta a válókeresetet.

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

Engedély nélkül indult el egy Debrecenbe tartó személyvonat

A Mávinform számolt be a részletekről, melynek kapcsán tisztázták, nem alakult ki veszélyhelyzet, a két vonat 150 méterre volt egymástól.

A budapesti műemlékre zuhant rommá tört BMW (videó)

Egy BMW-vel sikerült bemutatni ezt a mutatványt, aminek totál lett a vége, ráadásul egy műemlékre zuhant rá a jármű.