Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kisbusz zúzott le egy Teslát az 5-ös úton (videó)

Eddig ismeretlen okokból letért az útról egy kisbusz az 5-ös úton Alsónémedi után, Soroksár felé és nekiütközött egy vele szemben szabályosan haladó személyautónak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Budapesti Autósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy szabályosan közlekedő Tesla típusú autó bal hátsó részének nekiütközik a kanyarban egy szemből érkező furgon. Az eset Alsónémedi után, Soroksár felé az 5-ös úton, az M0 körforgalom előtt történt – derül ki a beszámolóból.

A felvétel alapján az ütközés nagy sebességgel, a záróvonalat átlépve történt, az azonban kérdéses, milyen okból tért át a kisbusz a szemközti sávba, ahol a balesetben vétlen autós haladt – szúrta ki az Index a YouTube-on megjelent videót. Soron kívül Orbán Viktor beszédét próbálta megzavarni egy férfi, tapétavágó kés is volt nála

Mint kiderült, a Teslának kiszakadt a bal hátsó kereke, benne látszólag csak a sofőr tartózkodott, aki az ütközést követően azonnal kiszállt a járműből és körbejárta autóját. Személyi sérülés feltehetően nem történt – jegyzik meg.

Korábban azt is megírtuk, hogy Pécelen az M0-son egy BMW-s egy Škoda előtt büntetőfékezett, mindezt úgy, hogy állóra fékezte a luxusautóját. Kevésen múlt a sorozatos csattanás, az esetleges halálos baleset, amiért akár börtönbüntetést is kaphat a szabályok szigorodása miatt.

Mindemellett arra is kitértünk, hogy videóra vették, ahogy hatalmas frontális karambolt védett ki egy buszsofőr a 82-es főúton. Veszprém-Zirc irányába, Eplény közelében történt az eset, a további részletekről itt írtunk.

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.