Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nyerő Páros: Berki Mazsinak megvolt a véleménye Hujber Feri párjának öltözékéről

Hujber Feri kedvese olyan szettben jelent meg a Nyerő Párosban, hogy többen oda sem mertek nézni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Kriszti gondoskodott arról, hogy felhívja magára a figyelmet az este folyamán, amikor is klipet forgattak Herceg egyik dalához. Ugyanakkor nem mindenkinél volt érezhető az, hogy Kriszti szettje belefért volna, talán irigykedtek is rá.

„Valaki nagyon szexire vette a formát, nagyon komolyan vette ezt a formátumot.” – mondta Mazsi, miközben minden az arcára volt írva. „Voltak finomabb ruházattal rendelkező hölgyek is. Mindenki jól érezte magát, az a lényeg. Kinek a pap, kinek a papné.” Soron kívül Tűz ütött ki a Mátrai Erőmű egyik blokkjában kedd este

Hujber Feri viszont maximálisan elégedett volt azzal, amit látott, totálisan lenyűgözte a látvány, pontosan erre gondolt. „Amikor kimentem a többiek közé, nem úgy fogadtak… nem azt mondom, hogy vártam…” – reagált Kriszti, aki szerinte még csak rá sem néztek, levegőnek tekintették.

„Kijött egy majdnem kétméteres gyönyörű, modelltestű lány, úgy nézett ki tényleg, mint egy istennő és ordítóan feltűnő volt az az ignorálás, az a félrenézés, ami a társaságból jött.” – mondta el a véleményét Hujber Feri.

Orbán Viktor Magyar Péternek: „Aztán lehet pakolni és elhúzni a csíkot”

Orbán Viktor nagyon határozottan üzent Magyar Péternek az 1956-os megemlékezésének ideje alatt Budapesten, a Millenárisban.

Deák Dániel: Magyar Péter rendelt magának egy kutatást október 23-ra

A Partizán megbízásából a 21 Kutatóközpont által készített friss kutatásra a „reménykeltés eszközeként felhasznált balos kutatók” munkájaként hivatkozott.

Orbán Viktor az árvízről: egyetlen egy embert sem veszítettünk el

Orbán Viktor magyar miniszterelnök az árvízvédelemben résztvevők előtt tisztelgett az ünnepi beszédének első felében.