Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Látványos erődemonstrációt tartott a Magyar Honvédség (videó)

Ugyan Magyarország nem tartozik a legnagyobb ország közé, olyan hadsereggel rendelkezik, mely bármilyen körülmények között megállná a helyét.

...svg content...Fotó: Az elsõ magyar KC-390 Millennium katonai szállítórepülõgép érkezik fogadására a Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezsõ 101. Repülõdandár bázisán, Kecskeméten 2024. szeptember 5-én. MTI/Bús Csaba
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A magyar hadsereg folyamatosan fejlődik és ez a harci technikák terén sincs másképp. Nemrég egy igazi legenda köszönt el a Honvédségtől, aminek helyét egy rendkívül modern technika vette át, melyet már szolgálatba is állítottak.

A Honvédségnél folyamatosak a kiképzések, a gyakorlatok, akár szárazföldön, akár a levegőben. Nehéz időket élünk Európában, így most minden eddiginél jobb és modernebb hadseregre van szükség, akik készen állnak megvédeni a hazát. Soron kívül Sokan erősen kételkednek abban, hogy a Tisza Párt a Fidesz elé került volna

Most épp egy látványos erődemonstrációval jelentkezett a hadseregünk, akik továbbra is várják a tartalékos és hivatásos katonának állókat. Egyre több fiatal dönt a katonai pálya mellett, ami még jövedelmező is.

Magyar Péter már a Tisza Párt választási győzelméről beszél

A Tisza Párt vezetője reagált a legutóbbi közvélemény-kutatás eredményére, mely szerint a Fidesz a Tisza Párt mögé került.