Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Menczer Tamás Magyar Péter kapcsán hozta szóba a Viszkis rablót

A Viszkis rabló néven elhíresült egykor bankrabló is szóba került Menczer Tamás videós üzenetében, amit Magyar Péterről ejtett meg .

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (középen) a párt demonstrációján az MTVA óbudai székháza elõtt 2024. október 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter és Menczer Tamás régről ismerik egymást, hiszen egykor Varga Judit egykori férje is a Fidesz tagja volt. Egy ideje azonban nem találkoztak, ugyanakkor Menczer nagyon nyitott rá, mert lenni mit mondania neki.

Ez egyelőre nem történt meg, Magyar Péter kizárólag Orbán Viktorral vitázna a Fideszből, amire várnia kell. Lehetséges, hogy ez csak 2026-ban, a választások évében történhet meg, amikor is az ország eldönti, hogy a Fideszre vagy a Tisza Pártra szavaz, miután a többi párt maximum csak a morzsákon civakodhat egymással.

Menczer a legújabb videójában a Viszkis rablót is szóba hozta egy példa kapcsán, illetve kijelentette, szerinte Magyar Péter csak saját magát szereti, valamint egy beteges hazudozó. Úgy látja, tálcán kínálná fel Magyarországot Brüsszelnek, amit nem fognak hagyni.

„Amikor Magyra Péter a hazaszeretet fontosságáról beszél, az olyan, mintha a Viszkis mondaná azt, hogy bankba betörni nem szép dolog. Igaz-igaz, csak az ő szájából nem túl hiteles. Mindenki tudja, hogy Magyar Péter csak saját magát szereti.” – üzent a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Na meg Manfred Webert, mert a mentelmi joga az ő kezében van. Így lett Peti Brüsszel embere. Brüsszel embere mindent végrehajt, amit mondanak neki, bármilyen szerepet eljátszik, és bármit elmond, bemond, hiszen egy beteges hazudozó. Felkínálja és odaadná Magyarországot Webernek és Brüsszelnek, de ezt mi soha nem fogjuk engedni.”