Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Döbbenetes száguldást rögzítettek a rendőrök az Árpád hídon

Továbbra is mérik a sebességet az Árpád hídon a rendőrök, és ugyan az akció miatt lényegesen kevesebb a gyorshajtás, még mindig akadnak új rekorderek.

...svg content...Fotó: Dilatációjavítás miatti sávlezárás az Árpád híd Pest felé vezetõ oldalán, a margitszigeti lehajtó utáni szakaszon 2024. február 12-én. A munkálatok várhatóan negyven napon át tartanak. MTI/Máthé Zoltán
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

A rendőrség az elmúlt két hétben is mérte a sebességet az Árpád hídon, Budapesten, ahol már nem egy súlyos baleset történt. Október 7. és október 20. között a traffipaxok összesen 114 gyorshajtót mértek be, egyikük pedig arcátlanul gyorsan hajtott.

142 km/órával száguldott át az úton, ami életveszélyes és járt is érte a 140 ezer forintos bírság. A jelzés nélküli autók szintén elfogtak pár gyorshajtót, összesen 13 ilyen személyt állítottak meg, akiket 670 ezer forintra bírságoltak meg, illetve 52 büntetőpontot szabadak ki rájuk. Soron kívül Orbán Viktor: pánikolnak a nyugati vezetők

A rendőrség azt írja, a legnagyobb sebességű, 119 km/órás mutatvány 100 ezer forint közigazgatási bírságot és 4 büntetőpontot ér.