Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Családi biznisz: lecsapott a rendőrség az ököritófülpösi drogdíler családra

Több mint 2 millió forintot és kábítószert foglalt le a rendőrség.

...svg content...Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság friss közleménye szerint a Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem gyanújával folytatott nyomozást három ember, egy 37 éves ököritófülpösi férfi, A. B., egy 18 éves fiatal, K. E., és egy 39 éves nő, J. N. ellen.

A nyomozás szerint a férfi rendszeresen árusított bódító hatású anyagokat, ebben pedig élettársa és nevelt fia is segédkeztek. Amikor A. B. nem tudta kiszolgálni vevőit, a nő és a fiatal vette át a feladatot. Soron kívül Orbán Viktor: pánikolnak a nyugati vezetők

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Mátészalkai Rendőrkapitányság összehangolt akcióban fogta el A. B.-t és K. E.-t Vaján. A férfi autójában a rendőrök 104,85 gramm droggyanús anyagot és több mint 2 millió forint készpénzt találtak, amit lefoglaltak.

A nő letartóztatására közös lakóhelyükön került sor, ahol a hatóságok további 99,51 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint a kábítószer adagolásához és csomagolásához használt digitális mérleget és eszközöket találtak.

Az akció során a nyomozók az Audi A6 típusú autót is lefoglalták a vagyonvisszaszerzés érdekében. A rendőrök mindhárom gyanúsítottat kihallgatták, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.