Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megasztár: eddig hol volt ez a lány? (videó)

A Megasztár a tehetségkutatók történetének legtöbb tehetségét vonultathatja fel az idei évadával.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Enyhe túlzással legalább két másik Megasztárt is lehetne rendezni a nemrég kiválasztott tehetségekből, akik összesen 100-an vannak. Emiatt is van rendkívül nehéz dolga Rúzsa Magdiéknak, ugyanis mindössze 12 fő juthat tovább.

A női mezőny a valaha volt legerősebb, egészen hihetetlen tehetségek tűntek fel a színpadon. A következő körben többek között Schobert Norbi fia is újra lehetőséget fog kapni, de a 12 versenyző közé több mint nehéz bejutni. Soron kívül Bíróság elé állítják a gyermekbántalmazással vádolt karateedzőt

Akinek reális esélye van rá, az Imreh Zsanett, aki nemcsak szimplán volt meggyőző, nehéz szavakat találni arra, amit letett az asztalra. A kolozsvári lány pillanatok alatt győzte meg a zsűrit, akik nem találták a szavakat, nem volt kérdés, hogy tovább fogják juttatni.

Érdemes megnézni a róla készült felvételeket, és reméljük, hogy a folytatásban is ilyen erős lesz, mert ott a helye a legjobbak között. Hamarosan többek között erre is fény derül, már nem kell sokat várnunk a pillanatra.

Hivatalos közleményt adott ki a DVSC Máté Csaba jövőjéről

A Debrecen is érzi a helyzet súlyosságát, ami miatt közleményt adtak ki, többek között Máté Csaba jövőjéről is.

30 méter mély kútba zuhant egy kutya, a marcali tűzoltók mentették ki

A Katasztrófavédelem emberei mentették ki a mélybe zuhant kutyát, aki a csodával határos módon élve került elő.

Két kamion ment egymásnak Berettyóújfalunál

Újabb kamionbaleset történt, legutóbb Berettyóújfalunál, ahol két kamion ment egymásnak, a körülmények nem teljesen ismertek.