Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Berki Mazsi újra bokszolni fog, hatalmas pénzt nyerhet

Többek között Berki Mazsi is visszatér a ringbe, ráadásul óriási összeget nyerhet.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

November 10-től minden vasárnap 21:05-től élőben követhetik az érdeklődők a Hell Boxing Kings mérkőzéseit az RTL csatornán és az RTL+ Premium felületén. A HELL Boxing Kings 2024-ben újraértelmezi a boksz és a szórakoztatás világát! Ez az exkluzív versenysorozat nemcsak a sport rajongóit nyűgözi le, hanem mindenkit, aki látványos küzdelmekre és világszínvonalú show-ra vágyik. Tíz ország legjobb bokszolói négy súlycsoportban mérkőznek meg az egymillió dolláros összdíjazásért, amelyből a fődíj 100 000 dollár és egy rangos WBO öv. A versenyzők mellett hírességek is ringbe lépnek, garantálva az izgalmas meccseket és a látványos show-elemeket – írja az RTL Magyarország a közleményében.

A november 10-ei miskolci nyitóeseményen fellép a show nagykövete, az élő bokszlegenda, Roy Jones Jr., míg a magyar versenyzők közül ringbe száll Száraz Gergő volt ifjúsági magyar bajnok és kick-boksz világbajnok, a görög Tayfur Aliyev ellen, aki 2021-ben a tokiói olimpiát is megjárta. Az ifjúsági és felnőtt magyar bajnok, U22-es Eb 3. helyezett Kiss Levente, a román bajnok, Eb és vb résztvevő Emanuel Nican ellen küzdhet meg a továbbjutásért. A celeb kategóriában is lesz magyar induló, hiszen a színész Brasch Bence a szlovák fenegyerek, Samuel Jeseter ellen lép ringbe. Soron kívül Augusztusban már 628 800 forint volt a bruttó átlagkereset Magyarországon

Majka is fellép

November 17-én Majka, Magyarország egyik legismertebb rappere lép fel. Ringbe száll a 4x-es magyar bajnok Bernáth István és a felnőtt magyar bajnoki dobogós Csiki Róbert is. Előbbi a 6x-os szerb nemzeti bajnok, Európa-kupa 3. helyezett Vladan Babic ellen bizonyíthat, míg az utóbbi a szlovák felnőtt Eb 5. helyezett Katona Tibor ellen mutathatja meg tudását. A celeb kategóriában a görög szívtipró és Dolce & Gabbana modell George Manikas a román influencer Madalin Serban ellen lép a ringbe, míg a korábbi bolgár PlayBoy modell Zlatka Dimitrova a görög influencer Pamairi Afentaki ellen mutathatja meg tudását.

November 24-én a bolgár énekesnő, Dara kápráztatja el a közönséget. A magyar oldalról ringbe lép a felnőtt Eb résztvevő Kovács Kruzító, az ifjúsági és felnőtt magyar bajnoki címet szerző Búza Rafael és a komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező, válogatott kerettag Mester Soma is. A celebeknél is izgulhatunk, hiszen a televíziós műsorvezető és influencer Istenes Bence a bosnyák tartalomkészítő Nermin Rapkic ellen mérheti össze a tudását.

December 1-jén az energikus rapduó, az AK26 robbantja fel a színpadot, míg ringbe lép magyar oldalról az ifjúsági és felnőtt magyar bajnok, junior Eb 1. helyezett Oláh Levente és a szintén ifjúsági és felnőtt magyar bajnok Gémes Levente. Természetesen a celeb kategóriában is szoríthatunk egy magyar versenyzőért, hiszen a médiaszereplő Berki Renáta (Mazsi) a román énekesnő, rádiós műsorvezető Giulia Anghelescu ellen száll a ringbe.

KKevin szintén nagy show-ra készül

KKevin a magyar rapvilág fiatal üstököse december 8-án pörgeti fel a hangulatot, december 15-én pedig a szlovák rapper, Rytmus lép fel, aki nemrégiben a prágai O2 Arénában adott teltházas koncertet. Ez a különleges eseménysorozat tehát minden nézőnek tartogat valamit, legyen szó a sport izgalmáról vagy a celebek versengéséről.

A győztesek nemcsak a rangos WBO övvel térhetnek haza, hanem elnyerik a 100 000 dolláros fődíjat és a „jövő bajnoka” címet, amely ugródeszkát jelenthet egy sikeres profi bokszkarrierhez. Az események hangulatát világszínvonalú fellépők emelik tovább, akik minden alkalommal garantálják a fergeteges hangulatot.

A HELL Boxing Kings versenyei alatt minden pillanat számít: a ringben látványos összecsapások és drámai küzdelmek zajlanak, miközben a nézők testközelből élvezhetik a bokszvilág egyik legnagyobb idei versenysorozatát. Minden egyes mérkőzés igazi show-élményt nyújt, ahol a sport és a szórakoztatás tökéletes harmóniában egyesül. Az esték nem csupán a bokszról szólnak, hanem egy teljeskörű szórakoztató programról, amely felejthetetlen élményt biztosít.

Ez nem egy szokványos bokszgála – ez egy igazi szuperprodukció, ahol a sport és a szórakozás legnagyobb nevei kerülnek reflektorfénybe. A ring izgalmai mellett a fellépők világszínvonalú produkciói garantáltan maradandó élményt nyújtanak. Hell Boxing Kings november 10-től minden vasárnap 21:05 élőben az RTL és az RTL+ Premium felületén.

Jelentősen emelkedhetnek a parkolási díjak Erzsébetvárosban, ma lesz a szavazás

A polgármester több tízezer forintra sarcolná a helyieket, pedig eddig ingyenes volt számukra a parkolás.