Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

L.L. Junior ismét árulja egyik luxusautóját, ám immár ötmillióval kevesebbért

Vajon mi történhetett, hogy a rapper már ötmillióval kevesebbért is megválna az autótól?

...svg content...Fotó: Instagram/L.L.Junior
Cool
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

L.L. Junior ismét áruba bocsátotta egyik Mercedesét – számolt be a Blikk. A jármű fotójához az énekes Instagram-sztoriban azt írta, „40 M cash és kisebb-nagyobb csere is érdekel”, ám a lap szerint L.L. Junior három hónapja még ötmillióval drágábban, 45 millióért adott volna túl a mindenféle extrával felszerelt Mercedesen.

A cikkből az is kiderül, hogy a Magyarországon egyetlen ilyen felszereltséggel rendelkező autóban minden megtalálható, amire a kényelemhez és biztonsághoz szükség van: ujjlenyomat-leolvasós széf, hűtő, Apple Tv, elektromos függönyök, kristálypohárkészlet és masszázsülések. A járgány azonban nem csak ebben egyedi – emeli ki a Blikk. Soron kívül Megérkezett a hajnövesztés forradalma, nőknek és férfiaknak egyaránt

Mint írják, ez volt az a bizonyos autó, amellyel a rapper az Árpád hídon 130-cal repesztett, amiért végül 110 ezres bírságot és 9 büntetőpontot kapott a rendőrségtől. Míg ebben a cikkben arról számoltunk be, hogy L. L. Juniort és G.w.M-et is megbüntette a rendőrség gyorshajtás miatt. A két celeb ügyét pedig egy közös szál köti össze: látszólag egymással versenyeztek a Petőfi hídon.

Továbbá arra is kitértünk, hogy Junior elárulta, párjával, Dárdia Blankával hogyan élték meg az Ázsia Expresszt. Mint kiderült, mindketten boldogan búcsúztak el a műsortól, mely örök emlék marad számukra. De az énekes azt is bevallotta, hogy az Ázsia Expressz ideje alatt sok mindent tanultak magukról, egymásról, függetlenül attól, hogy voltak nagyon nagy vitáik is a verseny alatt.

A kiesésüket sem drámai módon fogták fel, azt összességében jól élték meg együtt. Ugyanakkor elismerte, hogy az egójuk és a büszkeségük is kapott nagyobb csapásokat, de ugyanez igaz a tartásukra és az emberségükre is. „Nagyon nagy tanulmány volt ez az egész” – fogalmazott a téma kapcsán korábban.

Kétéves lemaradásban van az Apple – állítják a cég saját dolgozói

Tetemes hátrányt kell ledolgoznia az Apple-nek a mesterséges intelligencia terén – ezt a cég saját munkavállalói gondolják így.

Kilencgólos meccsen tért vissza Neymar több mint egy év kihagyás után (videó)

Neymar több mint egy év kihagyás után tért vissza a pályára, maga mögött hagyván a súlyos sérülését.

Eltűnt egy 5 éves budapesti kislány, keresi a rendőrség

Lakatos Zejnep Dzsamila továbbra sem került elő, jelenleg is keresi a rendőrség, akik a lakosság segítségét kérik.