Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megasztár: így énekelt Varga Viktor exe a válogatón (videó)

Az X-Faktor után a Megasztárban is szerencsét próbált Varga Viktor exe, aki közben döntőbe jutott a Sztárboxban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Viktor Sánta László legyőzésével jutott be a Sztárbox döntőjébe, addig volt kedvese, Liliana a Megasztár válogatóján próbált szerencsét. Sokan azonnal felismerték a fiatal lányt, többek között Marics Peti is.

Hamar kiderült, hogy igen, valóban Viktor exéről beszélünk, aki az X-Faktor után a Megasztárban is megmutatta képességeit. Sokat készült a produkcióra, és ugyan messze nem ő volt a legnagyobb hang, megkapta a lehetőséget a folytatásra. Soron kívül Egy belga csapat sportigazgatója szerint Marco Rossi annyit tett a válogatottért, hogy szobrot kellene neki állítani

Schobert Norbi fiához hasonlóan nagy feladat vár a lányra, ugyanis döbbenetesen jó hangok ellen fognak versenyezni. Rossz hír számukra, hogy 100 versenyzőből mindössze 12 kap majd lehetőséget arra, hogy az élő műsorokban szerepeljenek.

Liliana egy nagyon érdekes, energikus karakter, aki láthatóan szeret szerepelni, de hogy meddig jut a műsorban, nem tudni. Egy hét múlva erre is választ kaphatunk, ahogyan arra, milyen döntés születik Schobert Norbi Jr. kapcsán.