Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Döbbenetes nyakizmot növesztett Mike Tyson a bokszmeccsére (videó)

Érdekes lenne látni Mike Tysont a Sztárboxban, valószínűleg több ellenfelét is a rohammentő vinné el, hiába lassan már 60 éves.

...svg content...Fotó: Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok a spanyol Carlos Alcaraz és a bolgár Grigor Dimitrov játékát nézi a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntõjében 2024. március 29-én. Dimitrov 6:2, 6:4 arányban gyõzte le az elsõ helyen kiemelt Alcarazt. MTI/EPA/Cristobal Herrera
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mike Tyson egy élő legenda, akit sokan a valaha volt legjobb bokszolónak tartanak, amivel maximálisan egyet tudunk érteni. Egyúttal a legfélelmetesebb is volt a ringben, ahová 58 évesen tér vissza egy nála 30 évvel fiatalabb ellenféllel szemben.

Őrületes pénzeket fog keresni a meccsel a Netflix, mely megszerezte a közvetítési jogokat. Milliók fizethetnek elő a szolgáltatásukra kizárólag emiatt a bokszmeccs miatt, ami minden korábbi rekordot megdönthet, ez sem lehet kérdés. Soron kívül Menczer Tamás reagált, miután Pottyondy Edina tragikusan ostobának nevezte

Tyson rettentően komolyan veszi a mérkőzést, és úgy készül, mint régen. Korábban sem panaszkodhatott az izomtatára, a nyakizma már 18 évesen is félelmetes volt, és úgy tűnik, ebből most visszahozott valamit.

A videó láttán van okunk arra gondolni, hogy Tyson elemi erővel csaphat le Jake Paul-ra. A legnagyobb kérdést nála az jelenti, meddig tart ki az állóképessége, mert a bokszról már mindent tud, és az ütőereje, a gyorsasága még mindig döbbenetes a ringben.