Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Sztárbox: így győzte le Torghelle Herceget, rendkívül szoros volt (videó)

A közösségi médiás hozzászólások alapján sokan nem értenek egyet a pontozóbírók döntésével, akik végül Torghellét juttatták tovább a döntőbe.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Ezúttal a lányok bokszmeccse hozta a legkevesebb izgalmat és iramot, de azt azért nem mondhatjuk, hogy unatkoztunk volna. Távolról sem, volt mit látni a két amazon harca közben is, akik közül csak egyvalaki örülhetett igazán.

Varga Viktor és Sánta Laci meccse már színvonalasabb volt, keményen ütötték egymást, és ugyan az énekes egyértelműen jobb volt a színésznél, nem tudta őt kiütni. Férfias küzdelem volt az övék, joggal gratulálhattak egymásnak. Soron kívül Augusztusban már 628 800 forint volt a bruttó átlagkereset Magyarországon

Molnár Áron és Szegedi Fecsó meccse pedig tűzijátékot hozott, ráadásul egészen közel jártunk egy drámai fordulathoz. Áron ugyan kézben tartotta a mérkőzést az első három menetben, az utolsóban megborította Fecsó. Ott már nem volt teljesen önmaga, sorra kapta a kemény pofonokat, majd jött a gongszó, ami megmentette a kiütéstől.

Torghelle hasonló taktikát választott Herceggel szemben, mint pár hete Tusuppal, ami nemigazán működött. Herceg jól védekezett, sokat is támadott, majd a pontozóbírók döntetlen eredményt hirdettek. Végül Torghelle juthatott be a döntőbe Törőcsik Dani ellen, amin sokan felháborodtak, mivel Herceget látták jobbnak.

Jelentősen emelkedhetnek a parkolási díjak Erzsébetvárosban, ma lesz a szavazás

A polgármester több tízezer forintra sarcolná a helyieket, pedig eddig ingyenes volt számukra a parkolás.