Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Egy nagyon tüzes szettben tűnt fel Gáspár Evelin (fotók)

Gáspár Evelintől már hozzászokhattunk a rendkívül látványos és izgalmas szettekhez, amik remekül állnak nekik.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin már évek óta az elegánsabb, trendi irányba indult el az öltözködést illetően. Gyakorlatilag teljesen lecserélte a ruhatárát, amibe nem lehet belekötni, és jó érzékkel választja ki magának a különböző izgalmas szetteket.

Evelin nemigazán szokott hibázni, sokakból irigységet vált ki, ami jól megfigyelhető a közösségi médiában. Ha valaki csinos, trendi, jól néz ki és még ismert is, az általában irigységet szül másokban, tisztelet a kivételnek. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Ugyanakkor Evelin már hozzászokhatott ehhez, és csak azzal foglalkozik, ami igazán építi őt. A negatív kommentek leperegnek róla, megtanulta kezelni azokat, és továbbra is aktív a közösségi médiában, csak az Instagramon például közel 200 ezren követik.

A legutóbbi szettje is nagyot ment, rövid időn belül több száz like futott be a bejegyzésre. Evelin szereti az ehhez hasonló tüzesebb összeállításokat, melyekben még határozottabbnak érezheti magát, nagyon is rendben van.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.