Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Zámbó Krisztián a tehetségéről: „Én sem vagyok rossz, nem arról van szó”

Zámbó Krisztián megdicsérte a versenytársait, akik szerinte nagyon nagy tehetségek, majd gyorsan megjegyezte, azért ő sem rossz.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Lezajlott a Sztárban Sztár All Stars döntője, ami egy igazán drámai fordulattal ért véget, mert nem Gubik Petra nyert. Petra azt mondta, örül, hogy Peter Sramek húzta be az első helyet, és szerinte végeredményben jó helyre ment a díj.

Voltak közös produkciók is, Zámbó Krisztiánék például operát énekeltek, amivel nagy sikert arattak. Sok dicséretet kaptak és valóban kiváló előadást nyújtottak négyen, amiből Zámbó Jimmy fia szintén kivette a részét. Soron kívül Zavartalan napsütés vár ránk hétfőn, akár 19 fok is lehet napközben

Krisztián külön köszönetet mondott a társainak, akikkel együtt énekelt a döntőben. „Tényleg három olyan sráccal állok itt, akik elképesztően tehetségesek.” Ezután gyorsan megjegyezte, magát sem tartja rossznak, amin többen felnevettek, jól jött ki Krisztián közbevágása. „Én sem vagyok rossz, nem arról van szó. Én csak őszintén mondom.”

Azért is hálás a többieknek, mert egy másik szintre emelték, nagyon jól érezte magát a közös munka alatt. Senki nem akart ebből paródiát csinálni, abszolúte komolyan vették a produkciót, ami végül remekül sült el, Lékai-Kiss Ramóna még el is sírta magát.

2-1-re nyert a Liverpool a Chelsea ellen, Szoboszlai végig pályán volt

Szoboszlai Dominik végig a pályán volt a Chelsea ellen az angol bajnokin, ami a Liverpool győzelmével ért véget.